fredag 30. august 2013

Åpent!

Vi tenker alltid at vi skal være flinke til å ta bilder på disse senkveldene. Begynner med ett og så blir det så hyggelig at vi glemmer det. Men hyggelig er bra! Takk for i går!!

torsdag 22. august 2013

Lekemat fra Le Toy Van






Super lekemat i tre fra Le Toy Van på plass på 13.
Markedsbod, inkludert en kasse med fire epler og to pærer og et handlenett, 799 kr.
De andre kassene med mat selges separat, og koster fra 149 kr til 169 kr pr kasse.
Kjempefine leker å gi i gave!

onsdag 14. august 2013

Stop the water while using me!


Verdens første kosmetikk som faktisk oppfordrer folk til å spare på vannet, der det blir sløst med mest. Deilig Agurk-Lime håndkrem som gjør hendene dine myke uten å gjøre de fete. Sitron og honning håndsåpe. Frisk tannkrem av vill mynte og dusjsåpe av appelsinolje og ville urter. Produkter rett fra naturen, hos 13 på torsdag!

lørdag 10. august 2013

Farger til folket!




Hvor? På 13 vel!
I dag, lørdag har vi åpent fra 11-15. Gleder oss til å se deg!

fredag 9. august 2013

Kobberfeber.



Disse tre lampene med ulik form og i høstens it-materiale er bare så tøffe sammen! Over et spisebord i tre forskjellige høyder for eksempel? Bare nevner det...

torsdag 8. august 2013

Torsdagsmiks.





Et trefløyet teakspeil er ikke feil. Ikke en tigerplansje eller et Nordenkart heller. Eller hva med en bitteliten lenestol?
Nye varer tikker inn hver bidige dag!

tirsdag 6. august 2013

Retro Luxus




Langt sør i Sverige, i en liten landsby, ligger den gamle lampe fabrikken Luxus. Den ble startet på 50-tallet av brødrene Uno og Östen Kristiansson. I sommer var vi så heldige å kjøre forbi og oppdage at de hadde et lite sommerutsalg fra kjelleren. Der solgte de blant annet disse 60- og 70-talls lampene, som har ligget ubrukte på lager siden de ble laget. Nå er tre av disse helt rå retrolampene hos 13!!